Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
3d textúrázó rajz programok képes leírás - 3d programok, képek, animációk.tlap.hu
részletek »

3d textúrázó rajz programok - 3d programok, képek, animációk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: 3d.tlap.hu » 3d textúrázó rajz programok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Adobe Photoshop CS

Adobe Photoshop CS

Az Adobe Photoshop CS5 meggyorsítja a folyamatot a képzeleted és a kész alkotás között. A professzionális képalkotás és javítás elsőszámú alkalmazása - mely a fotósok, tervezőgrafikusok és webdesignereknek nélkülözhetetlen eszköze, de 3d textúrázó rajz program kiegészítésére is kivállóan alkalmas, - számos, hasznos új funkcióval gyarapodott. Az élő (live) szűrők olyan átfogó szerkesztési eszközkészletet biztosítanak, amellyel minden eddiginél hatékonyabban dolgozhatunk. A tökéletesített felhasználói kezelőfelülettel és az új, időt megtakarító eszközökkel munkánk jelentősen felgyorsul.

BodyPaint

BodyPaint

BodyPaint 3d textúrázó rajz program, elvárásainak minden művész vagy grafikus, és hogy megoldja az összes problémát és a lehetséges helyzetek. Ha a munka a 3D-s modellek és grafikus objektumok, akkor kell használni BodyPaint 3D. 10 különböző csatorna, számos beállítás (érdesség, az átláthatóság, a gondolkodás, a terjesztés, stb.) retusálása és módosítása az objektumok valós időben és textúrázott, és a különféle rajzeszközök (ecset, raklapok, stb). Tényleg csodálatos. Mintha ez még nem lenne elég, az alkalmazás kompatibilis a 3D-s alkalmazások elismert Lightwave 3D, Maya, 3ds Max, XSI vagy Cinema 4D.programokkal.

Corel Painter

Corel Painter

A Corel Painter alkalmas 3d textúrázó rajz program kiegészítésére, a legfejlettebb digitális festő- és illusztrálószoftver. A fejlesztők célja, hogy a Painter rajzeszközeivel minél élethűbben utánozhassuk a az igazi ecsetet, ceruzát, tollat... stb. Ennek érdkében elengedhetetlen a Painterhez egy nyomásérzékeny digitális tábla használata (pl. Wacom Intuos, Cintiq), melyet a szoftver maximálisan támogat, beleértve a tábla dőlésszögének érzékelését, megfelelően módosítva az éppen aktuális rajzeszköz viselkedését.

Mudbox

Mudbox

Mudbox kiválló 3d textúrázó rajz program, illetve 3d modellező szoftver olyan természetes 3D modellezési élményt biztosít, amely lendületet ad a kreatív alkotási folyamatnak. A MudBox főbb jellemzői: Produktív felhasználói felület, Szobrász- és festőeszközök, egy térháló - részterületenként különböző felbontás, Textúra beégetés, 3D layerek.

Tuti menü